Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εμπρός ραντεβουδιάρηδες!

   Μα είναι να μη μας πιάνει σύγκρυο; Πρώτο ραντεβό είν' αυτό! Κι αν δεν πάνε όλα καλά; Αμηχανία.. Eίναι γεγονός οτι το πρώτο ραντεβού κρύβει πτυχές, βάσιμες για την επικοινωνιακή σχέση δυο ανθρώπων. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα ραντεβού μας, τα οποία και κατέληξαν στον πάτο του γκρεμού του Έβερεστ, ή αντιθέτως, ευλόγησαν μια εν τέλει μελλοντική συνύπαρξη. Ας το επεξεργαστούμε όμως αναλυτικότερα, συμπεριλαβάνοτας ξεχωριστά, τόσο το  <<τί θα φορέσουμε;>>, <<πού θα πάμε;>>, όσο και γενικά με ποιό τρόπο θα συμπεριφερθούμε την ώρα εκείνη της πρώτης επικοινωνιακής <<συνεύρεσης>>.
   Κι επειδή οι κυρίες προηγούνται, ας ξεκινήσουμε με 'κείνες λοιπόν. Το πρώτο μεγάλο ερώτημα για το πολυπόθητο ραντεβού, είναι το τι θα φορέσετε. Έτσι, αρχίζετε να αναλώνεστε με τις ώρες μπροστά απο καθρέφτες, καρνταρόμπες και δίπλα απο τηλέφωνα με φίλες σε συμβουλατόρων ρόλους. Τελειώσαμε με τα είδη ρουχισμού κι υπόδησης; Αν όχι, ξεσκαλώστε γρήγορα τη γόβα απο το φερμούαρ της διπλανής δερμάτινης μπότας, γιατί ίσα ίσα με προλαβένετε να μην περάσω στο βάψιμο. Όποια πρόλαβε, πρόβαλε δεσποινάρια. Βάψιμο.. <<Ε να μην είμαι και σα καρνάβαλος..>> -αν κι οι μέρες πλησιάζουν οπου να 'ναι.- Κάτι απλό, λιττό, όμορφο για να μην μείνει και το μάτι του κολλημένο στο eyeliner, και 'σεις στο μπάνιο με ξεβαφτικά μαντηλάκια. Φορέστε το μεθυστικό σας άρωμα.. Πλησιάζει η ώρα που είπε πως θα περάσει να σας πάρει απο το σπίτι. Και τώρα το άγχος περιλαμβάνει και το μέρος στο οποίο θα σας πάει ο υποψήφιος αγαπητικός. Τα κρίσιμα αρχίζουν.. <<Κι αν θέλει κάτι παραπάνω απο 'μένα σήμερα; Να τολμήσω να ''ξαπλώσω'' μαζί του απο το πρώτο ραντεβού για να μην του χαλάσω το χατίρι και δε μου ξανατηλεφωνήσει; Προς θεού, μη δεχτείτε τις οποιεσδήποτε σεξουαλικές του προτάσεις απο το πρώτο ραντεβού, γαιτί αποδεδειγμένα, το τηλέφωνο πολλών γυναικών δεν ξαναχτύπησε απο τότε, εκτός βέβαια κι αν μιλάμε για γυναίκεις ηφαίστεια στο σέξ ή δε θέλετε να υπάρξει επόμενο γιατί ο εν λόγω κύριος είναι άλλο ένα αρσενικό βγαλμένο απο τα φημισμένα Τάρταρα. <<Θα είν' ευγενικός και με καλούς τρόπους κατα τη διάρκεια του φαγητού;>> -Ελπίζω να μην αναρωτιέστε για τις γνώσεις του στο savoir vivre, γιατί αν ναί, τότε ένα μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού μόλις καταρρακώθηκε.
   Ας ξεφύγουμε λίγο απο τα βασανιστικά γυναικεία ερωτήματα όμως, κι ας περάσουμε στα ''βαρύγδουπα'', τα αντρικά -που μεταξύ μας, δε διαφέρουν και πολύ απο τα γυναικεία.. -απλά αλλάζει ο τρόπος ένδυσης, υπόδησης, κι ο βαρύς τόνος στη φωνή, που αποβλέπει σε ερωτήσεις στις οποίες χρειάζεται μεγαλύτερο το μερίδιο της επιλογής καλού restaurant. << Να βάλω μωρέ το απλό μου το τζινάκι και ένα καλό μπλουζάκι;>> Ε όχι, και σε συναυλία καλύτερα πάτε ντυμένοι. Ένα καλό πουκάμισο χρώματος άσπρο η μαύρο θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή επιλογή, μ' ένα εξίσους καλό μαύρο παντελόνι -αυξάνει το κύρος, το prestige σας- κι ένα σακάκι επίσης μαύρου χρώματος. -Αν παρεπιπτόντως δεν έχετε καλές σχέσεις με το μαύρο, μην πάτε σαν σε κρητικές γαμήλιες τελετές. Βέβαια, όλα τα παραπάνω περί στυλιστικού περιεχομένου μπορούν να ανατραπούν απο τα αντίστοιχα διαφορετικά στύλ ένδυσης και προσωπικότητος. Φορέστε το μεθυστικό σας άρωμα.. Προτείνω να είστε απαραίτητα συνεπείς στην ώρα του ραντεβού σας, αφού πρώτα περάσετε απο ένα ανθοπωλείο κι αγοράσετε ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια, διότι οι γυναίκες ακόμη και μετά απο 20 χρόνια γάμου σας, θα θυμούνται τόσο το πιθανό  <<στραπάτσο>> που έφαγαν όταν τις έστησαν, όσο και τα άδεια σας χέρια! Αν σε περίπτωση που κάνετε προτάσεις σεξουαλικού τύπου απο το πρώτο ραντεβού, η εν λόγω δεσποινίδα ανταποκριθεί, καλό θα ήταν να ξανασκεφτείτε την <<εύκολη>> περίπτωση της. Να είστε προσεχτικός στις κινήσες σας κατα τη διάρκεια του φαγητού..
   Το συμβουλευτικό κλείσιμο κρίνει απαραίτητο τον τονισμό του.. <<Να είστε ο εαυτός σας!>> Άλλωστε αυτό που περιμένουμε εμείς οι άντρες, όσο και εσείς οι γυναίκες, είναι να μας αγαπήσετε και να σας αγαπήσουμε για τον αυθορμητισμό, το χιούμορ, την όμορφη εσωτερική απλότητα κι ευγένεια. Τέλος, ας μιλήσουμε λιγάκι για το τι θα συμβεί πρίν απο το.. <<Καληνυχτούδια..>>. Καλό θα ήταν λοιπόν, το ραντεβού σας να λήξει με ένα φιλί, το οποίο προφανώς θα σηματοδοτήσει και την έναρξη, την αναμονή για το επόμενο. Ένα χαμόγελο χαράς απο τους ραντεβουδιάρηδες, που απ' οτι φαίνεται πέτυχαν το σκοπό με τη γοητεία τους κι ένα γλυκό <<Καληνυχτούδια..>>!

Καλή συνέχεια ραντεβουδιάρηδες ...

Ελπίζω να περάσατε όμορφα στο σημερινό, δικό μας ραντεβού ..

Τα λέμε την επόμενα φορά.

Υ.Γ: Καλή επιτυχία με τα επερχόμενα πρώτα ραντεβού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...